21407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21407,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Qui som?

La nostra entitat.

Coordinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai, i les seves entitats, pretenen oferir un servei ampli, gratuït i eficaç a cada bisbat de Catalunya, essent els pioners en la tasca d’educació en l’esplai. La voluntat de fer del temps lliure un espai de creixement personal, marca el tarannà de Coordinació Catalana, incidint en la formació integral de les persones, promovent l’associacionisme, impulsant l’educació en l’esplai, l’animació sociocultural i l’educació social en tota mena d’ambients, per fer del temps lliure un temps amb sentit!

Aquesta proposta es duu a terme a través dels Centres d’Esplai, la formació de monitors/es i directors/es en les Escoles de l’Esplai i l’acció duta a terme per part dels Serveis de Colònies de Vacances, que gestionen diversos serveis, d’entre els quals en destaquen les Cases de Colònies.

Aquestes seccions i àmbits de treball, actuen d’una forma coherent i integral per a què la CCCCCE esdevingui un servei de l’Església a tota la societat catalana i, en especial, als seus infants, adolescents i joves i les seves famílies.

Els nostres estatuts.

En aquest apartat podeu descarregar-vos els estatuts de la Coordinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai.

La CCCCCE és una associació pública de fidels, sense afany de lucre, constituïda a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el vist-i-plau dels bisbes de les diòcesis catalanes.

L’entitat es regeix per aquests estatuts i pel Dret Canònic vigent.

·Els nostres estatuts


Els nostres òrgans de govern

L’Assemblea General

Està formada pels membres dels equips directius de cada una de les entitats i seccions que agrupa (amb un màxim de 6 socis per secció).

L’Assemblea és l’òrgan rector de l’entitat i es reuneix un cop l’any, com a mínim, per aprovar la memòria anual, el tancament econòmic, el pressupost i projecte de curs.

La Junta Directiva

Es l’òrgan executiu de l’entitat, i es reuneix periòdicament. És l’assemblea anual on s’escullen els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/a general i vocals que integren la Junta Directiva.

Actualment la Junta Directiva està composada per:

  • Presidenta: Estrella Segura i López
  • Vice-president: Xavi Nus i Garrell
  • Secretari General i Administrador: Albert Riu i Mas
  • Vocals: Consol Duran Vila, Teresa Farré Calzada, Joan Francesc Moreno i Ros.